El true crime de À Punt torna amb tretze nous capítols.

L’Hora Fosca, el programa de format true crime de À punt Mèdia torna a la graella de la televisió autonòmica el dimarts 24 de gener.

La nova temporada de L’Hora Fosca inclou tretze nous programes on seran analitzats dotze episodis de la crònica negra de la Comunitat Valenciana, a més d’un últim capítol especial que comptarà amb la col.laboració de criminòlegs de prestigi com Paz Velasco o Vicente Garrido.

Entre els capítols de la nova temporada, L’Hora Fosca revisarà històries com el violador serial d’Alacant, la fugida del conegut com «Rambo de Requena», el crim dels Beresaluze, el segrest de l’empresari Antonio Peñaranda o el crim de la llacuna de Rabassa.

L’Hora Fosca ha treballat estos nous episodis amb la col.laboració de Policia Nacional, Guàrdia Civil i Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil. La nova temporada d’esta producció de Voramar Films i Althea Mèdia està dirigida per Pablo Van Damme i José Ángel Montiel, amb Pedro Pastor al capdavant de la producció i Paco Ballester, Jordi Gomar, Mónica García i Javier Fresquet en els guions.

Pots accedir a les temporades anteriors de L’Hora Fosca mitjançant este enllaç.